La Farga entrega 56 beques als treballadors

L'empresa lliura 16.000 euros

Iris Estrada
02 d'agost del 2014
La Fundació La Farga ha entregat 15.970 euros en beques per estudis superiors, idiomes a l’estranger i casals d’estiu a treballadors i fills de treballadors de La Farga. Aquest és el quart any que es fa entrega d’aquestes subvencions. 
 
En total s’han concedit 56 beques. Cinc d’aquestes són per estudis superiors, quatre per idiomes a l’estranger i les 47 restants són per casals d’estiu. L’aportació econòmica ha incrementat un 52% respecte l’any passat. 
 
El president del patronat de La Fundació La Farga, Vicenç Fisas i Comella, ha comentat: “Amb aquestes beques fomentem la conciliació de la vida laboral i familiar dels nostres treballadors”. També ha explicat que la bona rebuda d’aquesta convocatòria demostra la bona feina que estan fent des de la Fundació i que per ells és un orgull poder ajudar a la formació i la cultura tant de treballadors com dels fills dels treballadors: “Un acte que ens reafirma com a empresa responsable”.
 
La Fundació La Farga pertany al grup holding familiar metal·lúrgic de La Farga. Un dels seus principals actius és l’obertura del Museu del Coure, un espai inaugurat l’any 2008 i que des de llavors ja ha rebut més de 30.000 visites d’arreu del món.