Viladrau es vesteix de bandoler

L'Estiu Bandoler ofereix durant el mes d'agost activitats al voltant de la llegenda de Serrallonga

Irene Giménez Vinyet
31 de juliol del 2014
Estiu Bandoler, Viladrau Foto d'arxiu: CCEN de Viladrau

La 13a edició de l'Estiu Bandoler de Viladrau arriba enguany del 3 al 31 d'agost. Tot plegat es tracta d'un conjunt d'activitats que ofereixen una proposta turística arrelada al territori que conjuga el caràcter festiu i cultural, valoritzant la imatge de d'un personatge de la societat catalana del barroc com és en Serrallonga.

L'Estiu Bandoler s'emmarca dins dels actes de l'Associació Boscos de Bruixes i Bandolers , que s'organitza pel territori format pels municipis d'Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Olost, Sant Feliu Sasserra i Viladrau, on trobem escenaris que van viure episodis de bruixeria i bandolerisme durant els segles XVI i XVII a Catalunya.
 
D'entre les novetats d'aquesta edició, destaca l'activitat “Esclat bandoler: Nyerros contra Cadells”, on els participants, dividits en dos bàndols de bandolers, s'enfrontaran en diverses proves. També ressaltar la proposta gastronòmica al voltant de tapes inspirades en bandolers i cerveses del Montseny. Es manté també l'activitat "Serrallonga a lluna plena", una caminada nocturna pels corriols on va actuar el bandoler.
 
Amb tot, l' Espai Montseny ofereix, amb motiu de l'Estiu Bandoler, diversos paquets amb allotjaments i àpats.
 
En aquesta edició, la realització va a càrrec del Portal del Montseny , equipament de serveis turístics arrelat a Viladrau.
 

Programa d'actes de l'Estiu Bandoler