El CP Voltregà recapta 24.000 euros per lluitar contra el càncer infantil

Continuen les activitats de suport a la Fundació Joan Petit nens amb càncer

Redacció Osona.com
31 de juliol del 2014
Donació de Caixabank, d’esquerra a dreta: Immaculada Puig, directora de negoci d’Osona de Caixabank; Jordi Sala, president de la Fundació del CP Voltregà; Joan Torner, president de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer; i Jaume Masana, director territorial de Catalunya de Caixabank Foto: CP Voltregà

El director territorial de Catalunya de Caixabank, Jaume Masana, juntament amb la directora de negoci d’Osona, Immaculada Puig, han fet entrega aquest dimecres de 10.000 euros al president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, Joan Torner, i a Jordi Sala, president de la Fundació del Club Patí Voltregà. Amb aquests diners, la xifra recaptada fins a dia d'avui per part del club de Sant Hipòlit ja arriba als 24.000 euros.

Durant tot el 2014 el Club Patí Voltregà, a través de la seva fundació, està duent a terme un seguit d’actes per tal de sensibilitzar i recaptar diners per a la Fundació Joan Petit nens amb càncer. L’acte principal va tenir lloc el passat 31 de maig amb una festa-torneig d’hoquei patins en la qual hi van participar més de 400 nens vinguts de tot Catalunya i amb la col·laboració especial de personatges il·lustres com la ninotaire Pilarín Bayés, el pilot Nani Roma i el presentador Llucià Ferrer. Està previst que durant tot l’any associacions i entitats del Voltreganès realitzin més actes destinats a recaptar fons per a la Fundació Joan Petit.

“La Fundació del Club Patí Voltregà, que també col·labora estretament amb l’Associació Sant Tomàs amb l’equip d’hoquei adaptat, demostra una vegada més la feina que està fent al territori per aconseguir una societat més justa i solidària, i en aquest cas, per ajudar en la investigació d’aquestes malalties infantils”, expliquen des del club.