La història recent dels grups de teatre osonencs, a l'arxiu de Prats

La Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre d'Osona lliura el seu fons

Iris Estrada
28 de juliol del 2014
El fons documental i d'arxiu de la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre d'Osona (CGATO) ja està inventariat i descrit i ja està accessible als investigadors i al públic en general. La CGATO va fer entrega del fons l’any 2012 al Servei d’Arxiu Municipal de Prats del Lluçanès, que forma part de la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona
 
El fons abasta quatre àmbits de documentació: administració general de l’entitat, gestió econòmica, activitats artístiques i col·leccions. Dins de l’apartat d’activitats artístiques cal destacar el recull de quasi la totalitat de les activitats dels grups de teatre amateur osonenc del període 1982-2008. 
 
El fons està descrit en 442 registres i inclou cartells, fotografies, vídeos, publicacions, tríptics, programes de mà i notes de premsa, tant d’activitats del CGATO com dels grups de teatre amateur d’Osona. La documentació es troba al Servei d’Arxiu Municipal de Prats de Lluçanès, a la plaça Nova, a l’antic ajuntament, i està obert al públic els dimarts i els divendres de 10 a 13, i el primer dissabte de cada mes en el mateix horari.