Denuncia un robatori i una agressió i el detenen per tenir una plantació de marihuana

Els lladres se li van emportar diners, un telèfon mòbil, una cadena d’or i un quilo de droga

Redacció Osona.com
24 de juliol del 2014
Material comissat pels Mossos d'Esquadra. Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones involucrades en un mateix cas de robatori amb agressió a Manlleu: l’agressor i la víctima. I és que la víctima tenia una plantació de marihuana a casa seu.

Els fets es remunten al 14 de juliol, pels volts de les vuit de la tarda, quan una persona va denunciar un robatori amb violència a l’interior del seu domicili de Manlleu. Segons la víctima, tres homes van anar al seu pis, li van ruixar la cara amb un esprai i el van colpejar. Tot seguit, li van sostreure caixes amb uns 1.000 grams de marihuana, diners, un telèfon mòbil i una cadena d’or que la víctima portava penjada al coll.

Quan els mossos van anar al domicili de la víctima a fer les gestions pertinents, van observar que al garatge de l’habitatge hi havia una instal·lació per al cultiu i l’elaboració de marihuana. Tenia instal·lat un habitacle folrat de paper d’alumini i a l’interior un aparell d’aire condicionat, diverses làmpades destinades a la calefacció de les plantes, així com diversos temporitzadors. També hi havia diversos productes destinats al cultiu. A més, al jardí del domicili es van trobar 10 plantes de marihuana, algunes d'elles de més de dos metres d'alçada.
 
Per aquest motiu, els mossos van detenir la víctima de l’agressió com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública. El detingut, de 45 anys i veí de Manlleu, va passar el 16 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

Per altra banda, els mossos van continuar investigant el robatori violent que va patir la víctima per tal de localitzar als agressors. Finalment, el passat 18 de juliol es va localitzar i detenir un dels autors de l’agressió, un home, de 24 anys i veí de Vic, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
Arxivat a