CDC copsa les inquietuds dels veïns del centre de Vic

Continua la roda de contactes als barris, en la que hi participa la candidata Anna Erra

Redacció Osona.com
24 de juliol del 2014
CDC Vic visitarà aquest divendres els veïns del centre de la ciutat, en el marc de la ronda de contactes amb àrees significatives de la ciutat, iniciada a principis de juny. El partit ha visitat durant les últimes setmanes els barris de la Guixa, la Serra de Sanferm i Osona i l’Horta Vermella i la Calla. En aquesta ocasió, s'instal·larà una parada a la plaça Major de dos quarts de set de la tarda a les vuit del vespre per parlar del barri i del futur immediat de Vic amb els mateixos veïns.

D’aquesta manera, “CDC vol mantenir el contacte directe amb la gent i saber de primera mà quina és la situació que viuen els veïns del Centre de Vic, què els preocupa i quines millores o modificacions ha d’encarar la ciutat en un futur proper”, explica la formació en una nota. “Paral·lelament al diàleg i conversa amb ells, el partit també s’ha acostat a les entitats, comerços i associacions del barri per presentar el seu projecte i animar a tothom a col·laborar en la construcció de la nova ciutat”, afegeix.

Diversos membres de CDC, entre els quals la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic i candidata a l’alcaldia per CDC, Anna Erra, seran a la taula de la plaça Major.
Arxivat a