Vilatorta Teatre clourà la festa major amb una hilarant comèdia

El grup de Sant Julià de Vilatorta estrena”Els bojos del bisturí”

Redacció Osona.com
23 de juliol del 2014
'Els bojos del bisturí', de Vilatorta Teatre.
'Els bojos del bisturí', de Vilatorta Teatre. | Difucor
'Els bojos del bisturí', de Vilatorta Teatre. Foto: Difucor

El grup Vilatorta Teatre presenta l’obra “ Els bojos del bisturí”,  de Ray Cooney i dirigida per Lluís Badosa. Una nova proposta de la companyia que s’estrenarà com a clausura de la festa major de Sant Julià de Vilatorta , el proper 27 de juliol a dos quarts de deu de la nit al pavelló municipal.

La comèdia “Els bojos del bisturí” és un autèntic encàrrec de festa major de l'Ajuntament de la població al grup de teatre local. Una hilarant creació d’en Ray Cooney que té l’objectiu de fer passar una estona divertida a l’espectador.

L’obra, traduïda i versionada per l’Anna Font per a Vilatorta Teatre, és una de les més complicades de l’autor. L'elenc el formen 12 actors treballant a l’hora, sis dones i sis homes, que dins un hospital en uns dies molt especials -pels volts de Nadal- veuen com de cop se'ls comencen a precipitar els esdeveniments. Metges, infermeres, pacients i família tota, en unes dates tan assenyalades, es comencen a embolicar en un trepidant rosari de mals entesos, mentides, encobriments i enganys, causats per uns fets ocorreguts 18 anys i nou mesos abans.

Recull de galeries de fotos de la festa major de Sant Julià de Vilatorta

Programa d’actes de la festa major