Provoca un accident de trànsit i es nega a fer la prova d'alcoholèmia

Detingut un veí de Seva després d’una topada a la C-17 a Malla

Redacció Osona.com
23 de juliol del 2014
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 19 de juliol un home, de 41 anys i veí de Seva, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. El detingut es va negar a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia després de provocar un accident de trànsit.

Els fets van passar el 19 de juliol, pels voltants de la una de la matinada, quan es va produir un accident entre dos turismes al punt quilomètric 55,5 de la C-17, dins el terme municipal de Malla. Quan els agents de trànsit van arribar al lloc, van comprovar que els dos vehicles van tenir un encalç, i que el conductor  que presumptament havia causat l’accident presentava símptomes d’estar sota la influència de begudes alcohòliques. Davant les sospites, els mossos van voler sotmetre el conductor a la prova d’alcoholèmia, però aquest es va negar a realitzar-la.

Els agents van detenir el conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle sota la influència de begudes alcohòliques i negar-se a realitzar les proves de detecció amb resultat d’accident de trànsit.

Els ocupants dels dos vehicles van sortir il·lesos de l’accident.

El detingut va passar el mateix dia a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vic, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.