Pas alternatiu amb semàfors a la N-141d a Calldetenes

La restricció de trànsit durarà fins divendres

Redacció Osona.com
22 de juliol del 2014
Aquest dilluns, 21 de juliol, s’ha instal·lat un semàfor temporal per donar pas alternatiu als vehicles que circulin per l’avinguda Pau Casals de Calldetenes (N-141d)  per tal de poder acabar les obres de la nova rotonda. Aquesta és la via principal que travessa la població. Està previst que aquest divendres 25 de juliol es tregui el semàfor i es normalitzi la circulació.

Les obres de construcció de la nova rotonda a la cruïlla de la N-141d amb el carrer Barcelona estan a punt de finalitzar. Per tal de poder construir la meitat central que falta de la rotonda cal tallar el carril direcció Vic, quedant lliure per a la circulació només un dels dos carrils centrals. Per aquest motiu s’ha instal·lat un semàfor per donar pas alternatiu als vehicles.

Durant aquest setmana es procedirà a construir la part que falta de la rotonda i, si no hi ha cap imprevist, el divendres s’asfaltarà la part restant de la carretera i es retirarà el semàfor. Les obres de la nova rotonda es donarien per finalitzades a finals d’aquest mes de juliol un cop fets tots els acabats.