Joan Borrallo obté dues medalles de bronze als europeus de tir policial

L’agent de la Guàrdia Urbana de Vic queda tercer per equips i en individual

Redacció Osona.com
22 de juliol del 2014
Joan Borrallo, amb les dues medalles de bronze.
 
Joan Borrallo , agent de la Guàrdia Urbana de Vic, va aconseguir dues medalles de bronze, una per equips i l'altre individual, en la modalitat de recorreguts de tir en els campionats europeus de policies i bombers, que es van celebrar aquest cap de setmana a Brussel·les. La prova en la que va competir el vigatà va comptar amb l’assistència d'uns 80 participants, que van configurar un total de 18 seleccions de països europeus.

En l'apartat d'equips, el triomf va ser per a la selecció d'Eslovàquia, la plata per a  França i el bronze per a l’equip Catalonia Police Team, que estava format per un agent del cos dels Mossos d'Esquadra, un agent de la Policia Nacional i per Joan Borrallo.

L’agent vigatà també va aconseguir la medalla de bronze en l’apartat individual, un resultat del qual està “molt satisfet” ja que va haver de superar “dificultats afegides” perquè les proves es van realitzar en unes instal·lacions tancades amb llum artificial i un terra molt lliscant que dificultava els desplaçaments ràpids per falta de grip. Aquesta circumstància va afavor molt als equips nordeuropeus, els quals practiquen la majoria d'aquest esport a instal·lacions “ indoor ”  per evitar la mala climatologia i les poques hores de llum.
Arxivat a