Doblet osonenc a la prestigiosa Baja Aragón

Nani Roma i Gerard Farrés s’imposen a la prova

Nani Roma, al podi de la Baja Aragón, amb el seu copilot Michel Perin.
Nani Roma, al podi de la Baja Aragón, amb el seu copilot Michel Perin. | KH-7 Motor Sport
Redacció Osona.com
21 de juliol del 2014
Nani Roma, al podi de la Baja Aragón, amb el seu copilot Michel Perin. Foto: KH-7 Motor Sport

Doblet històric dels pilots osonencs a la prestigiosa Baja Aragón , que arribava a la seva 31a edició. En cotxes, s’ha imposat Nani Roma, després d’una intensa batalla amb Orlando Terranova, a qui ha tret només 25 segons. El campió de motos ha estat Gerard Farrés, amb molta autoritat.

Roma sortia a la darrera etapa amb només 33 segons sobre el seu màxim rival. A la primera de les dues especials, l’osonenc ha aconseguit una avantatge de més d’un minut, però al darrer tram s’ha tornat a imposar Orlando i les distàncies s’han ajustat. Roma s’ha mostrat “molt content” a l’arribada a la meta, però molt cansat, ja que assegura que ha estat una cursa “molt difícil i intensa”.

Roma obté així la vuitena Baja Aragón de la seva carrera, quatre en cotxes i quatre en motos. Ja era el pilot amb més victòries de la història de la prova, però ara ha igualat Jean Louis Schlesser i Pierre Lartigue a la categoria de cotxes, amb quatre victòries cadascun.

En motos, Gerard Farrès ha aconseguit la seva quarta victòria a la prova, amb un temps de 09:51:55, dominant-la de principi a fi, a excepció del darrer tram, on ha decidit afluixar la marxa per assegurar el primer lloc. Darrera el manlleunc s’han classificat dos pilots debutants a la prova, Adrián Garrido i Marc Solá.

Una altra debutant, Laia Sanz, s’ha vist obligada a abandonar en la darrera especial a causa d’una forta gastroenteritis.

Classificació final de cotxes

Classificació final de motos

Altres classificacions


Arxivat a