El Mercat de la Música Viva de Vic posa a la venda les entrades

Els concerts a la plaça Major, plaça de la Catedral, El Sucre i el Tempre Romà tenen accés gratuït

Iris Estrada
18 de juliol del 2014
Oliver, Sisa i Portet van obrir el 25 MMVV. Foto: Adrià Costa

Les entrades per a la 26a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) ja han sortit a la venda. Es poden comprar a través d’ Atrápalo , Codetickets i des del web del certamen . Entre el 18 i el 21 de setembre es faran prop d’una seixantena de concerts gratuïts i de pagament. 
 
Enguany es mantenen les dues modalitats d’abonament de la darrera edició. L’abonament Low Cost es podrà comprar per 20 euros i permetrà assistir a tots els concerts de pagament d’una jornada en funció de la disponibilitat d’aforament. Aquest abonament es pot adquirir des d'Atrápalo i Codetickets. L’abonament Garantit ofereix per 30 euros l’entrada a 5 concerts a seleccionar entre tota la programació. A més, aquest forfet també garanteix seient si és numerat o l’entrada en cas de no numerats. Aquest abonament es pot adquirir a través de Codetickets. 
 
Les entrades individuals de pagament són les que donen accés als concerts del divendres 19 fins al diumenge 21 al Teatre Atlàntida, Auditori Atlàntida, Carpa Vermella, Carpa Negra i a la Jazz Cava. Les entrades individuals del Teatre Atlàntida costaran 10 euros anticipada i 15 a taquilla, més barates que en l'edició passada. La resta d’entrades es mantenen a 6 euros anticipada i 10 euros a taquilla. Les entrades pels concerts a la Jazz Cava continuen a 4 euros anticipada i 5 a taquilla. 
 
Tots els concerts del dijous 18 de setembre, independentment del lloc on se celebrin, seran gratuïts amb l’única excepció del concert inaugural, del qual l’entrada anticipada costa 10 euros i 15 a taquilla. Els concerts a la plaça Major, plaça de la Catedral, El Sucre i el Tempre Romà seran sempre d’accés gratuït, com en d'altres edicions.
 
 

Programa i més informació, al web Mercat de la Música Viva de Vic  

Recull de galeries del Mercat de la Música Viva de Vic

Arxivat a