El Grup Xarxa de Torelló estrena un muntatge adreçat al públic juvenil

L’obra de teatre “Ballant amb la mort” mostra el perill de la vida nocturna desenfrenada

Redacció Osona.com
17 de juliol del 2014
Com cada any, en els dies previs a la festa major, el grup Xarxa de Torelló estrena nou muntatge. En aquesta ocasió, serà l’espectacle “Ballant amb la mort”, que es podrà veure al Teatre  Cirvianum de Torelló dissabte 19 de juliol, a les nou del vespre, i diumenge 20, a les sis de la tarda.

El grup Xarxa s’ha inspirat en l’obra de l’escriptor Jordi Sierra i Fabra (del qual ja van
adaptar l’obra “El jove Lennon” per a l’espectacle “Lennon”) per acostar-se al públic juvenil.  En aquest cas, es tracta d’una adaptació de l’obra “Camps de maduixes”, una novel·la del prolífic autor adreçada especialment al públic juvenil.

A “Camps de maduixes” -publicada el 1997 amb gran èxit de vendes- s’aborden temes de la realitat quotidiana en què molts joves es troben immersos: les drogues, la bulímia, l’amistat, la relació entre pares i fills. El grup Xarxa n’ha fet una adaptació, i l’ha portada al terreny del teatre, complementant el text amb els recursos de la dansa i la música. L’obra pretén mostrar el perill de les drogues de disseny i la vida nocturna desenfrenada.

L’argument parteix de la història de Lluciana, una noia normal, exemplar, bona estudiant, campiona d’escacs, amb uns pares feliços, una germana i un xicot. Tot això se n’ha anat en orris en uns segons perquè una simple pastilla se li ha posat al davant. El coma pot ser etern, pot conduir-la a un desenllaç ràpid i fatal, o pot acabar inesperadament.

Després de "Ballant amb la mort", el cap de setmana següent, 26 i 27 de juliol, el grup Xarxa estrenarà un altre muntatge, “Les mil i una nits”.

Més informació i compra d’entrades

Arxivat a