Els gegants del barri de Santa Anna de Vic festegen els seus 30 anys

La festa major, amb activitats per a totes les edats

Iris Estrada
16 de juliol del 2014
El barri de Santa Anna de Vic gaudirà de la seva festa major del 19 al 27 de juliol. Aquest any es posarà especial atenció als gegants del barri, dissenyats per Pilarín Bayés, perquè celebren els seus 30 anys.
 
La trobada gegantera tindrà lloc el dissabte, 19 de juliol, a dos quarts de set de la tarda, i anirà seguida del ball de gegants, a la pista de Santa Anna. A continuació, es farà el pregó de les festes, a càrrec de Pilarín Bayés, i a les nou del vespre se celebrarà un sopar i es faran balls tradicionals. Els tiquets pel sopar es poden comprar anticipats fins el dimecres 16 per 8 euros als establiments de Can Quico, L’Economat i Fussimanya del barri. També es podran comprar el mateix dia per 10 euros. 
 
El torneig de bitlles catalanes es farà el diumenge, 20 de juliol, a les nou del matí al Parc de Santa Anna i a les nou del vespre es farà un sopar i cinema a la fresca. La pel·lícula que es projectarà serà Intocable, una comèdia dramàtica basada en la història real d'un aristòcrata que va quedar tetraplègic. El dimecres, 23 de juliol, es farà un torneig de parxís al centre cívic. Les festes es reprendran el divendres amb una caminada nocturna a dos quarts de deu del vespre. 
 
El dissabte tindrà lloc la primera cursa popular infantil, que començarà a les deu del matí. A les onze es faran jocs de taula en família i a les quatre de la tarda se celebrarà el cinquè campionat de petanca al centre cívic. A les deu del vespre hi haurà el gran ball de festa major a càrrec de l’Orquestra La Chapó a la pista de Santa Anna. 
 
L’últim dia de les festes s’encetarà diumenge amb una xocolatada a dos quarts de deu del matí, seguida d’un concurs de dibuix i d’una gimcana amb jocs d’aigua. A les dotze es farà una missa homenatge a la gent gran a l’església de Lourdes. A les cinc de la tarda es farà una quina i un concurs de pastissos. Les festes es tancaran el mateix diumenge a les set de la tarda amb un gran concert de fi de festa on tocarà “Afro Mandinga”. 
 

Programa de la festa major del barri de Santa Anna (PDF)

Cartell de la cursa popular infantil (JPG)

Galeria de fotos, 2013 (Joan Parera)

Arxivat a