El món agrari a les terres de parla catalana

Exposició a Torelló

Redacció Osona.com
16 de juliol del 2014
L’exposició “El món agrari a les terres de parla catalana” és un projecte impulsat per la coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l’Institut Ramon Muntaner i la Fundació del Món Rural. La mostra arriba a Torelló de la mà de l’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET). Amb aquest esdeveniment, l’ADET vol col∙laborar a expandir el coneixement del món rural al nostre territori.

La mostra, que des del 2011 ha estat acollida per nombrosos municipis de la geografia catalana, pretén facilitar a la societat el coneixement històric del sector agrari des de finals del segle XIX per tal que es pugui comprendre la realitat actual i entendre les polítiques agràries que cal adoptar en el marc europeu per fer possible la continuïtat del sector.

L’exposició s’inaugurarà aquest divendres 18 de juliol, a les vuit del vespre, i es podrà visitar al primer pis del Museu de la Torneria, fins al 31 de juliol, cada dia feiner de sis a vuit de la tarda, i dissabtes i diumenges, d’onze a una del migdia i de sis a vuit de la tarda. L’entrada serà lliure.
Arxivat a