Una conductora beguda i drogada provoca un accident de trànsit a l'Esquirol

El vehicle envaeix el carril contrari i topa amb una moto, el conductor de la qual resulta ferit greu

Estat en què va quedar la moto després de l'accident
Estat en què va quedar la moto després de l'accident | Mossos
Redacció Osona.com
15 de juliol del 2014
Estat en què va quedar la motocicleta després de l'accident. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat diumenge, 13 de juliol, una dona de 40 anys, veïna de Vic, com a presumpte autora d’un delicte contra la seguretat del trànsit. La conductora, que va donar positiu en alcohol i drogues, va envair el carril contrari i va col·lidir amb una motocicleta.

Aquest dia, pels voltants de les quatre de la tarda, es va produir un accident de trànsit entre un turisme i una motocicleta, al punt quilomètric 12,3 a la carretera 153, dins del terme municipal de l’Esquirol. Les primeres investigacions van revelar que la conductora del vehicle, que circulava sentit Vic, va envair el sentit contrari de la circulació i va col·lidir amb una motocicleta que circulava correctament direcció l’Esquirol. Com a conseqüència del xoc, el conductor de la motocicleta va ser traslladat ferit greu a l’Hospital General de Vic, mentre que la conductora del vehicle va sortir il·lesa.

Els mossos van realitzar la prova d’alcoholèmia i drogues a la conductora del vehicle, la qual va donar un resultat positiu de 0,61 mg d’alcohol per litre d’aire expirat i positiu en consum de cocaïna i THC. Per tot això, es va detenir a la conductora com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat del trànsit, ja que conduïa sota els efectes de l’alcohol i substàncies estupefaents amb el resultat d’un accident greu de trànsit.

La detinguda, amb antecedents, va passar el dia 14 a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a