L'equip guanyador | Adrià Costa
NacióMuntanya.cat
15 de juliol del 2014
L'equip guanyador a Olost. Foto: Adrià Costa

Adrià Noguera i Gerard Àlvarez, de l'equip Ferbikes Prats-Can Tomasbelles, van endur-se la victòria a les 2 Hores de Resistència en BTT disputades dissabte a Olost. Durant el temps de competició van aconseguir completar dotze voltes, les mateixes que Oriol Domènech i Xavi Luceño (Scott-Taymory) i Ricard Domingo-Jordi Capdevila (BTT Triatló Lluçanès).

L'equip guanyador, a més, va marcar la volta ràpida amb un temps de 10 minuts i 20 segons. Una vegada complert el temps van travessar la meta amb 2:08:21, amb un marge de cinc i nou minuts respecte els seus dos perseguidors. La resta d'equips, en total uns 45, ja ho van fer amb voltes doblades.

La prova es va disputar a l'entorn de la zona esportiva de la localitat del Lluçanès organitzada pel Club Ciclista Olost.