Detingut un dels tres encaputxats armats que va assaltar una masia de Prats

La investigació continua oberta

Redacció Osona.com
15 de juliol del 2014
Un dels tres encaputxats armats que va assaltar el passat dimecres, 9 de juliol, una casa de pagès de Prats de Lluçanès, ha estat detingut. Es tracta d'un veí del Bages, segons han confirmat en aquest diari fonts dels Mossos d'Esquadra.

La investigació continua oberta, i s'esperen més detencions en els propers dies. Els altres dos assaltants han estat identificats però continuen en lloc desconegut.

Els encaputxats van entrar el vespre a la casa de pagès Les Vinyes, on hi vivia un matrimoni d’avis. Els assaltants van amenaçar la parella i els van donar algunes empentes, segons informacions properes a la família. La dona va patir una crisi d'ansietat i l'home una esgarrinxada a la casa. L'incident no va durar gaire estona i els assaltants van marxar sense emportar-se res.

Un dels fills de les víctimes també era al domicili en el moment dels fets. Des de dalt de l'escala va veure un dels encaputxats amb una pistola i va fugir per la porta del darrera. Un cop fora de la casa, va avisar els Mossos d'Esquadra.

El mòbil de l'assalt és confós i encara no n'han transcendit els detalls. Una de les hipòtesis que s'apunten és la revenja, ja que la família ha tingut problemes recents amb els pasturatges de bestiar a la muntanya.