Tibau felicita el Fotoprix Vic per la victòria a la Copa de la Reina

El secretari general de l'Esport va rebre les jugadores i l'entrenador de l'equip de tennis taula

Ivan Tibau amb el Fotoprix Vic
Ivan Tibau amb el Fotoprix Vic | Jordi Estruch/Generalitat de Catalunya
Iris Estrada
15 de juliol del 2014
Ivan Tibau amb el Fotoprix Vic Foto: Jordi Estruch/Generalitat de Catalunya

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va rebre aquest dilluns, 14 de juliol, l’equip Fotoprix Vic, que fa pocs dies es va proclamar campió de la Copa de la Reina de tennis taula a Antequera (Màlaga). L’acte va tenir lloc al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Clotet, a Barcelona. 
 
Les jugadores Nadina Riera i Noa Muñoz van ser les representants que van assistir a l’acte, juntament amb el seu tècnic Miquel Duran, que aquest any es retira. També els va acompanyar el president del Vic Tennis Taula, Enric Roca, i el president de la Federació Catalana de Tennis de Taula, Joan Arnau. 
 
Tibau va subratllar l’esforç i el treball del conjunt, posant èmfasi en l’aportació de Miquel Duran a l’equip. També els va felicitar per l’esforç tant de l’equip de tennis taula com de la firma Fotoprix, que aquest any deixarà de patrocinar el conjunt femení.

Aquest és el cinquè cop que el Vic guanya la Copa de la Reina per equips, cosa que els deixa el trofeu en propietat. Les catalanes, que van vèncer l'UCAM Cartagena en la final per 3 a 1, s’havien desfet del CTT Calella en els quarts de final i del CTT Balaguer Villart Logístic a les semifinals. El Fotoprix Vic ha jugat les últimes nou finals d’aquest campionat. Sara Ramírez, Matilda Ekholm, Wang Zhipei, Nadina Riera, Rut Vilarrasa i Noa Muñoz han integrat el conjunt osonenc aquesta temporada.
 
Enric Roca es va mostrar satisfet pel resultat assolit i va donar les gràcies al tècnic i a les jugadores per la seva feina. També va recordar els últims 22 anys de Miquel Duran com a entrenador i la seva aportació a l'equip, que s'ha arribat a situar entre els tres millors d'Espanya i a competir en finals i semifinals europees. 
Arxivat a