Antònia Jamilà compleix 100 anys al Nadal de Vic

L’anciana rep les distincions centenàries de l’Ajuntament, la Generalitat i la Fundació Hospital de la Santa Creu

Redacció Osona.com
14 de juliol del 2014
Antònia Jamilà i Pla ha celebrat aquest dilluns el seus 100 anys a la residència del Nadal, on resideix. Xavier Farrés, regidor de Benestar i Família de l’Ajuntament de Vic, en representació de tot el consistori vigatà, l’ha felicitat pel seu aniversari  entregant-li un ram floral i una carta de felicitació signada per l’alcalde Josep M. Vila d’Abadal (foto).

Lídia Truñó, tècnica del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, li ha lliurat la medalla centenària i li ha llegit la carta en nom de la consellera del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Per la seva banda, el director de la residència El Nadal, Jordi Roca, li ha fet entrega també d’una medalla centenària en representació de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic.

La celebració de l’aniversari s’ha realitzat aquesta tarda al Nadal, en presència els familiars i residents i amb una cantada de boleros i cançons populars catalanes. No hi ha faltat coca amb xocolata.
Arxivat a