La Contracrida remena en les virtuts i les misèries de Vic

Els purins, el Birranostrum, l’alcalde i els dos candidats del seu partit, PxC i la disputa de les colles, alguns dels temes tractats a la sàtira | La representació va cloure la festa major

990_1405350728_contracrida
990_1405350728_contracrida | Joan Parera
Redacció Osona.com
14 de juliol del 2014


La Contracrida, a càrrec de Ventall Teatre, va tancar aquest diumenge al vespre els actes de la festa major de Vic. La representació humorística, que es fa cada any, va tenir lloc a la plaça Gaudí. La sàtira de to polític local va estar a l'ordre del dia.

Així, no hi va faltar un despistat alcalde, acompanyat dels dos candidats del seu partit a les properes eleccions municipals, un home i una dona que no paraven de barallar-se entre ells. També hi va haver un espai per a la presentació de Quico Planes, el nou candidat independent, que va desgranar el seu programa electoral, entre el qual hi havia la desaparició d’uns “intolerables” de l’Ajuntament. Per aquesta qüestió, va demanar l’ajut del respectable.

A més de l’àmbit polític, Ventall Teatre va fer mofa d’altres temes, com els purins, el teatre de l’Atlàntida, el Birranostrum o la disputa de les colles de la festa major,

La plaça es va omplir de gom a gom. Quatre gotes no van impedir que la representació se celebrés amb tota normalitat.

La cloenda de la festa major

Del programa del cap de setmana de la festa major va destacar la Mostra de Teatre Jove, la nit dedicada als "carrosses", les festes del carrer Sant Pere, el concurs de sardanes, la Cridòria, l'aniversari dels dansaires de Sant Miquel i, per als més joves, Va parir Tour de Ràdio Flaixbac, entre d'altres. El castell de focs i l¡esmentada Contracrida van tancar diumenge la festa major.

Recull de galeries de fotos de la festa major de Vic 2014

Programa d'actes de la festa major de Vic 2014

 


La Contracrida. Foto: Joan Parera
Arxivat a