Joan Ballana mostra les seves credencials a l'alcaldia de Vic en un ambient distès

El candidat d’ERC dóna el tret de sortida de la cursa electoral amb una festa a la rambla

Redacció Osona.com
12 de juliol del 2014
Joan Ballana, aquest divendres.
Joan Ballana, aquest divendres. | Adrià Costa
Presentació de la candidatura de Joan Ballana, amb Marta Rovira. Foto: Adrià Costa

Joan Ballana, candidat a l'alcaldia de Vic per ERC-SomVic ,  es va presentar oficialment a la ciutadania aquest divendres a la tarda, en un acte informal i popular a la rambla del Passeig, a l'alçada del carrer Manlleu. La proposta va congregar molts simpatitzants de la formació, que van poder parlar amb el candidat en un ambient distès.

Ballana, en el seu parlament, va desgranar les tres màximes que regiran la seva candidatura: “proximitat, confiança i estima a la ciutat i al país”. També va assegurar que concentrarà tots els seus esforços en la ciutat: “A mi em correspon defensar Vic per sobre de tot”.

A l’acte també hi va assistir Marta Rovira, secretària general d’ERC, que va adreçar unes paraules als assistents. Rovira va elogiar Ballana i en va destacar la seva entrega a la ciutat. Més enllà del debat local, la republicana va parlar de la consulta: “No ens hem de preocupar per si votarem el 9 de novembre. Ens hem d'assegurar que guanyarem el 9 de novembre!

La festa, pensada per a tots els públics, va comptar també amb tallers per a la canalla i una actuació de Quim Vila, entre d’altres sorpreses.
 

Actuació de Quim Vila a la festa de presentació de la candidatura de Joan Ballana. Foto: Adrià Costa

Joan Ballana, aquest divendres. Foto: Adrià Costa

Joan Ballana, aquest divendres. Foto: Adrià Costa

Marta Rovira i Joan Ballana. Foto: Adrià Costa
Arxivat a