Joan Carles Rodríguez optarà a un segon mandat a Sant Julià de Vilatorta

L’alcalde anuncia que es presentarà a les properes eleccions municipals, una altra vegada sota les sigles d’Acord per Vilatorta i Vilalleons-AM, la marca blanca d’ERC

Pere Pratdesaba
11 de juliol del 2014
Actualitzat el 02 d'abril del 2015 a les 12:58h
Joan Carles Rodríguez, aquest dissabte a Sant Julià de Vilatorta.
Joan Carles Rodríguez, aquest dissabte a Sant Julià de Vilatorta. | Difucor
Tertúlia al Canal Taronja

L’actual alcalde de Sant Julià de Vilatorta, Joan Carles Rodríguez, es tornarà a presentar a les eleccions municipals de 2015, tal com va avançar en una tertúlia al Canal Taronja i tal com ha confirmat a Osona.com. Rodríguez optarà així a un segon mandat, després que en aquesta legislatura ha governat amb majoria absoluta, amb sis dels 11 regidors del consistori.

Rodríguez es tornarà a presentar sota les sigles d’Acord per Vilatorta i Vilalleons-AM, vinculada a ERC. “Tots els integrants del nostre equip son simpatitzants d’ERC, però alguns prefereixen no presentar-se a les municipals amb el nom d'ERC”, argumenta.

L’alcalde considera que s’ha fet “una bona feina” en aquesta legislatura, que la situació financera de l’Ajuntament s’ha millorat i que s’han de continuar alguns projectes engegats. Entre aquests, destaquen l’accés de l’Eix Transversal al polígon industrial de la Quintana i la reforma del nucli històric.

Pel que fa a projectes futurs de cara a la propera legislatura, Rodríguez té les següents prioritats: reforma de Ca l’Anglada, el carril bici a la carretera de Sant Julià a Vilalleons, els vestidors del camp de futbol, la coberta del pavelló i la millora dels accessos a les urbanitzacions, entre d’altres.