El gas natural arribarà a Prats a finals d'any

Gas Natural invertirà un milió d'euros en la canalització

Iris Estrada
11 de juliol del 2014
Gas Natural va fer una xerrada de presentació a Prats de Lluçanès el passat dilluns,  7 de juliol. Més de 150 persones van assistir a l’acte, on l’alcalde, Lluís Vila, va destacar la importància que té per als habitants del poble poder disposar d’aquesta nova opció d’energia. Prats és un dels 14 municipis catalans on Gas Natural farà arribar els seus serveis aquest any, entre els quals el nucli de Sant Miquel de Balenyà
 
El delegat de Barcelona Interior de Gas Natural, Carlos Navarro, va explicar que el gas arribarà a casa dels clients a cost zero pel que fa la canalització fins al domicili i que l'empresa invertirà un milió d’euros per portar el gas fins a Prats. Navarro va dir que intentarien que els primers clients puguin tenir gas abans d’acabar l’any. Es calcula que l’any vinent el servei ja s’haurà estès per tot el poble. 
 
Aquells clients de Gas Natural que actualment tinguin Repsol (Gritecsa) disposaran de la nova energia des del primer moment sense costos d’instal·lació. Per acabar, es va explicar que un equip comercial passaria a oferir als veïns del poble les explicacions necessàries i un pressupost del servei.