Un menor detingut i tres més d'imputats per robatoris a màquines recreatives infantils

Els noies tenien entre 14 i 15 anys i aprofitaven el migdia per forçar els calaixos de la recaptació i endur-se els diners

Redacció Osona.com
10 de juliol del 2014
Els Mossos d’Esquadra van detenir el 2 de juliol un menor i en van imputar tres més, entre 14 i 15 anys, veïns de Vic, Roda de Ter i Aiguafreda, com a presumptes autors de quatre robatoris amb força, un robatori amb força en grau de temptativa i un robatori amb intimidació a màquines recreatives infantils. Un dels menors va amenaçar amb un objecte metàl·lic el treballador d’un establiment on volien robar.

Els agents de la unitat d’investigació van iniciar una investigació a principis de juny sobre diversos robatoris que s’estaven cometent a màquines recreatives infantils, tipus cotxe o boles amb joguines, a establiments del centre de Vic. Els investigadors van esbrinar que els responsables eren un grup de menors que aprofitaven les hores del migdia per forçar els calaixos de la recaptació de les màquines recreatives i endur-se els diners. Mentre dos o tres dels joves vigilaven els voltants de la màquina, l’altre aprofitava per cometre el robatori.

En un dels robatoris la dependenta de la botiga va veure com els joves forçaven la màquina i fugien correns. Ella i un altre treballador van anar darrere dels menors, però un d’ells va amenaçar el treballador amb un objecte metàl·lic, i van acabar fugint.

En total van cometre quatre robatoris amb força i un robatori amb intimidació. Finalment, els mossos van poder identificar els presumptes autors, i es va acabar amb la detenció d’un d’ells.

El menor detingut era l’autor principal dels robatoris, ja que era la persona que normalment forçava les màquines, en distribuïa els diners robats, a més d’intimidar al treballador de la botiga.

El detingut va quedar en llibertat el mateix dia 2 després de posar-ho en coneixement de la Fiscalia de Menors. Els altres tres menors van ser imputats per cometre els robatoris.
Arxivat a