Uns encaputxats armats assalten una casa de pagès de Prats de Lluçanès

Els assaltants, que no es van emportar res, van amenaçar el matrimoni que residia al domicili

Redacció Osona.com
10 de juliol del 2014
Tres encaputxats armats, segons han confirmat fonts municipals en aquest diari, van assaltar ahir a la nit una casa de pagès de Prats de Lluçanès, en concret, Les Vinyes, on hi vivia un matrimoni d’avis. Els assaltants van amenaçar la parella i els van donar algunes empentes, segons informacions properes a la família. La dona va patir una crisi d'ansietat i l'home una esgarrinxada a la casa, segons els Mossos d'Esquadra. L'incident no va durar gaire estona i els assaltants van marxar sense emportar-se res.

Un dels fills de les víctimes també era al domicili en el moment dels fets. Des de dalt de l'escala va veure un dels encaputxats amb una pistola i va fugir per la porta del darrera. Un cop fora de la casa, va avisar els Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i han desplegat un dispositiu amb una quarantena d’agents de Manresa i Vic per intentar localitzar els assaltants. De moment, no hi ha hagut cap detenció.

El mòbil de l'assalt és confós i encara no n'han transcendit els detalls. Una de les hipòtesis que s'apunten és la venjança, ja que la família ha tingut problemes recents amb els pasturatges de bestiar a la muntanya.