Recull de vídeos del Ral·li Osona

Irene Giménez Vinyet
10 de juliol del 2014
990_1404981906ralli
990_1404981906ralli





















El pilot d'Olost Josep M. Membrado, va guanyar el 46é Ral·li d'Osona, aquesta vegada amb un Porsche 911 GT3, i amb Jordi Vilamala com a copilot. 
 
Aquesta edició es va decidir a l'últim tram, el Circuit d'Osona, on Membrado i Vilamala van tenir un emocionant duel amb Albert Orriols i Manel López, de l'Escuderia Osona. El podi el van completar Carles Llinàs i Kiko Torra, també de l'Escuderia Osona, després d'un espectacular frec a frec amb el MiniCooper de David Sayós i Xevi Moreno.
 
El Ral·li Osona d'enguany, ha tingut dues parts diferenciades. Al bucle del matí, amb els trams de la Vola la Trona i la Costa dels Gats, el dominador va estar Albert Orriols, que va aconseguir quatre victòries dels sis trams disputats. Membrado, tot i només guanyar un dels trams, va finalitzar el matí 4,2 segons per sota d'Orriols. En tercera posició s'hi col·locava David Sayós-Xevi Moreno.
 
El segon bucle, a la tarda, comptava amb tres passades pel Coll de Mansa i l'Enclusa-Romagats. Membrado es va imposar a tots els trams, situant-se així lider. A falta de tres trams però, i després de ser penalitzat amb 20 segons, Membrado anava 11 segons per sota d'Orriols. 
 
El darrer tram, el Circuit d'Osona, va ser decisiu. Orriols, arriscant molt, va sortir de pista, i finalment, Membrado es va tornar a imposar i va acabar guanyat el Ral·li Osona amb 10,1 segons d'avantatge.
 
La jornada de motor, amb un temps que acompanyava i amb un gran nombre d'aficionats a les carreteres d'Osona, va comptar amb 83 equips. La prova era la quarta puntuable de Campionat de Catalunya d'asfalt i la vuitena de l'absolut.
 

Més informació del ral·li

Galeria de fotos del 46é Ral·li Osona (Escuderia Osona)