Lluçà Decideix construirà una estelada de globus en tres dimensions

La iniciativa, que es farà aquest dissabte, coincideix amb la festa major del poble

Disseny de l'estelada 3D
Disseny de l'estelada 3D
Iris Estrada
10 de juliol del 2014
Disseny de l'estelada 3D

Lluçà Decideix organitza aquest dissabte, 12 de juliol, la construcció d’una estelada 3D, en tres dimensions. El projecte compta amb la col·laboració de l'ANC i es durà a terme utilitzant 7.000 globus de colors que estaran teixits entre ells formant un cub. 
 
La construcció de l’estelada 3D s'anirà fent al llarg de la tarda i coincidirà amb altres activitats lúdiques. Aquesta iniciativa coincidirà amb la festa major i tindrà lloc a la plaça Major de Santa Eulàlia de Puig-oriol. 
 
També se celebrarà una tómbola on es regalaran productes catalans i independentistes. La rifa consistirà en un mural de 450 globus formant la data del 9-N. Dins de cada globus hi haurà una targeta amb el regal i el nom del col·laborador. Es repartiran un total de 1.000 euros en premis. 
 
Cada cara del cub farà 4x4 metres i els globus s’aguantaran gràcies a una estructura lleugera de PVC que no es veurà. La part superior quedarà destapada per poder-ho il·luminar. 
 
Després del muntatge es farà un sopar i a dos quarts de 10 s’il·luminarà l’estelada 3D. Per acabar, hi haurà un torn de parlaments. La idea de la construcció d’aquesta estelada és per fer un projecte nou i innovador després d’haver fet una estelada d’espelmes. 
 
Aquesta iniciativa s’ha finançat a través de la plataforma de mecenatge Verkami, que va aconseguir 805 euros, 55 més dels previstos. L’objectiu és defensar el dret a decidir dels catalans perquè el 9 de novembre puguin votar. 
 

Cartell amb la programació de l'Estelada 3D (JPG)