Havaneres i sardanes omplen la plaça major de Centelles

El cor Cantus Firmus ofereix un concert d'hora i mitja carregat de cultura i tradició

El cor Cantus Firmus aquest dissabte a Centeles
El cor Cantus Firmus aquest dissabte a Centeles | Toni Carrasco
Toni Carrasco
08 de juliol del 2014
Un públic entregat va omplir la plaça major de Centelles Foto: Toni Carrasco

Unes tres-centes persones van omplir el passat dissabte la plaça major de Centelles en un concert únic i singular d'havaneres i sardanes. El concert, a càrrec del cor centellenc Cantus Firmus (Societat Coral La Violeta) , va ser dirigit pel mestre Gabriel Miralles.
 
Durant hora i mitja es van anar alternant cançons de diferents estils i els assistents van poder escoltar peces tan conegudes com "La bella Lola", "La calma del mar", "La gavina" o "El meu avui".
 
També es va sentir una selecció de sardanes on no hi van faltar "L'Empordà" o "La Maria de les Trenes". Una de les sardanes més aplaudides va ser "Benvingut a Torroella", de Francesc Batlle, qui va assistir també de públic.
 
A la mitja part, la mateixa coral va convidar als assistents al tradicional rom cremat, fet allà mateix, per així complementar una vetllada de cultura i tradició. 
 
A més, el concert va comptar també amb la presència de la tenora del vigatà Joan Montero, l'acordió del girollenenc Manel Lòpez i el contrabaix del taradellenc Albert Pla.
Arxivat a