Manlleu rep els equips d'hoquei per celebrar els bons resultats

L'equip masculí puja a primera divisió i el femení queda subcampió de la lliga i la copa

Iris Estrada
07 de juliol del 2014
Recepció del Club Patí Manlleu Foto: Cristina Arisa

L’Ajuntament de Manlleu va rebre el passat divendres, 4 de juliol, el CP Manlleu  per celebrar els resultats aconseguits aquesta temporada. Després de la recepció oficial dels equips d'hoquei es va fer una celebració a la plaça Fra Bernadí i al pavelló municipal. 
 
L’acte va estar presidit per l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, i el regidor d’Esports, Pep Mas. També hi van assistir el president del CP Manlleu, Pere Barcons, l'exjugador del Manlleu, Marc Callís, i els entrenadors de l'equip masculí, Tudy Nogué, i de l'equip femení, Ramon Anglada. 
 
A la recepció hi van anar els membres de l’equip masculí d’hoquei, que aquesta temporada han aconseguit arribar a primera divisió. El capità de l’equip masculí, Lluís Teixidó, va declarar que la seva intenció és la d’estar cada vegada més amunt. També hi van anar algunes representants de l’equip femení, que han quedat subcampiones de la lliga i la copa i podran jugar a Europa la temporada vinent. 
 
Més de 200 persones van commemorar la temporada. Durant la celebració posterior a la recepció es van celebrar jocs per nens a la plaça Fra Bernadí i al pavelló municipal s’hi van muntar inflables i es va fer una festa de l’escuma i un sopar. 
 
El president del CP Manlleu, Pere Barcons, i l'alcalde de Manlleu, Pere Prat. Foto: Cristina Arisa
Arxivat a