Vic tindrà nou camp de futbol

El projecte s'aprofitarà per millorar tot l'entorn de la zona esportiva

Irene Giménez Vinyet
03 de juliol del 2014
Miquel Duran a la presentació del projecte del nou camp municipal de Vic Foto: Ajuntament de Vic

Dilluns 30 de juny va tenir lloc a l'Institut Municipal d'Esports (IME) la presentació del projecte del nou camp de futbol municipal de Vic. L'acte va comptar amb la presència de Montse Rovira, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vic, Ramon Roquer, tècnic municipal i cap del projecte d'Urbanisme de l'Ajuntament de Vic, i Miquel Duran, gerent de l'IME.
 
El nou camp de futbol tindrà unes mides de 54x90 metres de terreny de joc, i anirà envoltat per un terra de ciment de dos metres d'amplada pels espectadors. Aquest nou projecte se situarà al camp de sorra que hi ha davant de les actuals instal·lacions, i comptarà també amb dos camps de futbol 7, aconseguint així un major nombre de partits. Tot i així, el primer equip, i els més grans del club, continuaran jugant al camp vell, mentre que els equips base gaudiran del nou camp municipal.
 
Paral·lelament a aquesta obra, també s'aprofitarà per millorar l'entorn, i d'aquesta manera, es gaudirà d'una major seguretat dels jugadors i espectadors, que podran transitar d'un camp a l'altre sense dificultats. El nou terreny de joc s'ajuntarà amb el camp ja construït enderrocant el mur existent i tallant el pas dels vehicles per la carretera, tot canviant l'urbanisme de la zona. Actualment ja s'han netejat les herbes i la idea és remodelar tot l'espai.
 
El projecte té un pressupost de 350.000 euros i forma part d'una subvenció de la Diputació de Barcelona a l'Ajuntament de Vic. Les obres estan en concurs on hi participen 15 empreses per optar a la construcció. Tot i així, fins a principis d'agost no se sabrà a qui s'adjudica.
 
Està previst que l'obra finalitzi a la tardor, encara que Miquel Duran, gerent de l'IME, diu que “no podem posar una data exacte d'acabada de l'obra ja que no depèn de nosaltres”. Duran fa una valoració molt positiva del projecte i considera que “es milloren les condicions de la canalla que juga a futbol a Vic”. 
 

Plànol de la proposta nou camp de futbol municipal

Arxivat a