L'Associació Sant Tomàs organitza una cursa nocturna solidària

La somnànbula, que sortirà de Roda de Ter, té 7 quilòmetres

Redacció Osona.com
03 de juliol del 2014
L’Associació Sant Tomàs organitza el proper 11 de juliol la seva primera cursa solidària nocturna, que es farà a Roda de Ter. Un nou esdeveniment dirigit a tots els runners o corredors d’Osona i de tot Catalunya, i també als caminadors. L’entitat vol que sigui un esdeveniment ben valorat per als esportistes i amb un toc d’originalitat, per buscar la diferència dins de les múltiples curses que s’estan oferint.

La cursa, que rep el nom de La somnàmbula per la relació del nom amb la nocturnitat, constarà d’un recorregut de set quilòmetres dels quals la meitat aproximadament són d’asfalt i la resta de terra. Es tracta recorregut curt però intens (escales, desnivells...).

La Somnàmbula té la particularitat que, al final de la cursa, comptarà amb la representació de varies peces d’òpera en directe, concretament de l’obra que rep el mateix nom, “La somnàbula” de l’autor italià Bellini.

La Somnàmbula tindrà el punt de trobada a la plaça major de Roda de Ter. A partir de les 20:00 h es començaran a entregar els dorsals i l’hora d’arrencada serà a les 21:30 h per als corredors i les 21:45 h per als caminadors. Les inscripcions es poden fer per Internet per un preu de 7 euros els adults i 3 euros els menors de 14 anys. Totes les inscripcions en línia participaran en un sorteig. El preu també inclou un ressopó.

Més informació i inscripcions

Arxivat a