Els més menuts del NC Torelló revaliden el títol de campió de Catalunya

L’equip benjamí guanya el relleu mixt de 4x50 metres estils

L’equip campió del NC Torelló, format per Marc Comas, Bruna Rubiejo, Aina Fontserè i Toni Ramos. | NC Torelló
Redacció Osona.com
02 de juliol del 2014
L’equip campió del NC Torelló, format per Marc Comas, Bruna Rubiejo, Aina Fontserè i Toni Ramos. Foto: NC Torelló

Les finals de relleus del Campionat de Catalunya de natació es van disputar el passat cap de setmana a les piscines Sant Jordi de Barcelona. Hi van participar nedadors de 8 a 11 anys d’arreu de Catalunya, competint en diferents proves de 4x50 metres. Per part del NC Torelló hi van participar un total de 19 nedadors.

Destacar la gran actuació del relleu benjamí mixt del club osonenc que va quedar, per segon any consecutiu, campió de Catalunya en la prova de 4x50 metres estils. L’equip guanyador estava format per Marc Comas, Bruna Rubiejo, Aina Fontserè i Toni Ramos. El segon classificat va arribar a  5 segons dels osonencs.

També, aquest mateix equip però canviant l’ordre dels nedadors, va quedar subcampió de Catalunya en la prova de 4x50 metres lliures. Els nedadors van obtenir el diploma de campió i subcampió que els va entregar la Federació Catalana de Natació (diploma entregat als vuit primers classificats).

L’altre equip finalista del NC Torelló, i aconseguint un nou diploma per al club, va ser el del relleu prebenjamí, que va acabar en una merescuda setena posició. Va nedar la prova de 4x50 metres estils i estava compost per Gerard Ortiz, Júlia Aparicio, Pol Mora i Ivet Solà.

La resta de participants a Barcelona van ser: Laia Yebra, Sílvia Adam, Bruna Roura, Paula Pavillard, Maria Valién, Jordina Antentas, Lluc Merino, Daniel Sánchez, Eric Sánchez, Pol Aumatell i Gerard Bautista.

D’aquesta manera, els petits del club tanquen una brillant temporada amb molts bons resultats.