Detingut per robar joies a una casa de Tona on anava a fer feines

L’home es va emportar arracades, penjolls, rellotges, anells, escapularis, fundes de dents i trossos d’or

Redacció Osona.com
28 de juny del 2014
Algunes dels objectes sostrets. Foto: Mossos d'Esquadra

Els  Mossos d’Esquadra van detenir el passat 18 de juny un home de 25 anys d’edat i veí de Tona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. El pispa està acusat de robar joies en una casa de la seva població.
 
Durant el mes de maig els Mossos van detectar que una persona havia venut una gran quantitat de joies a diversos establiments de la comarca. Arran d’aquest fet es va iniciar una investigació per tal d’esbrinar si la procedència dels objectes era lícita.
 
Després de vàries gestions es va descobrir que la persona que havia venut les joies les havia sostret d’un domicili  de Tona, on a vegades anava a fer feines de la llar. L’autor es va emportar diverses arracades, penjolls, anells, escapularis, rellotges, fundes de dents i trossos d’or.
 
Els mossos van ensenyar les joies als propietaris, els quals les van identificar com a seves. Posteriorment, es va localitzar i detenir l’home que havia venut les joies com a presumpte autor del robatori
 
El detingut va passar el 19 de juny a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.
Arxivat a