Els atletes osonencs, presents a NacióMuntanya

El Grup Nació Digital estrena un portal dedicat als esports de muntanya | El diari fa un seguiment exhaustiu dels atletes catalans, entre els quals molts d'osonencs

Iris Estrada
22 de juny del 2014
Gran tema dedicat a Clàudia Gallicia

El Grup Nació Digital va obrir el 13 de juny NacióMuntanya , un nou portal dedicat als esports de muntanya. Aquest diari ha estat impulsat per Josep Maria Montaner i Arnau Urgell i fa un seguiment exhaustiu de les curses de muntanya que es fan a Catalunya i a diferents parts del món. Nació Muntanya també tracta altres disciplines com la BTT, els triatlons i duatlons o les curses d’orientació entre altres. Aquest portal compta amb àmplies galeries de fotos dels corredors i informació turística. 
 
NacióMuntanya també segueix i dóna informació sobre els corredors catalans que participen en les diferents competicions, dels quals es fa un seguiment personalitzat a través de grans temes. Entre aquests, hi ha diversos corredors osonencs, com Clàudia Galicia , Marc Trasserra , Anna Comet , Ernest Ausiró, Gabriel Crosas i Laia Andreu, entre d'altres.