La Vall del Ges, Orís i Bisaura triplica els recursos provinents de la Diputació

Una part important dels diners es destinarà a l'atur juvenil

Iris Estrada
17 de juny del 2014
El servei d’empresa i emprenedoria del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ha
triplicat els recursos obtinguts de la Diputació de Barcelona en comparació amb l’any anterior a través de diferents programes per dinamitzar el teixit empresarial.

Una part important d’aquests recursos es destinaran al projecte "Joves que van per
feina". Aquest projecte té com a objectiu cobrir les necessitats de les empreses metal·lúrgiques del territori, mitjançant un treball basat en el compromís del teixit productiu local i la cooperació público-privada. Enguany el programa se centrarà en la formació dels joves en les activitats d’embotiment i estampació.

La resta dels diners es destinaran a donar continuïtat a l’activitat que s’ha fet fins ara
des del servei: dinamitzar programes d’acompanyament per millorar les vendes al mercat espanyol, iniciar-se a la internacionalització i millorar la competitivitat. Un dels eixos principals continuarà essent el foment de l’emprenedoria entre els joves i en els centres educatius, així com el suport a les persones emprenedores que volen crear un negoci.

Des del servei d’empresa i emprenedoria valoren molt positivament la resposta de la Diputació de Barcelona. "És un reconeixement a la feina feta fins ara i ens anima a continuar treballant en la línia per la qual hem apostat, estar al costat de les empreses i de les persones emprenedores". Manel Romans, president del Consorci i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló, assegurava en aquesta línia: "Estem molt satisfets dels fruits que estem recollint arrel de la feina feta des del servei d’empresa i emprenedoria. De fet, el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, i el diputat de Promoció Econòmica, Joan Roca, ens van felicitar pel treball realitzat des de que s’ha creat aquest servei".
Arxivat a