Detingut per alcoholèmia el conductor del camió de l'espectacular accident de Gurb

L'home gairebé multiplicava per set la taxa permesa | El sinistre es va saldar amb tres ferits lleus i amb greus problemes de circulació

Redacció Osona.com
16 de juny del 2014
El camió bolcat a l'Eix Transversal
El camió bolcat a l'Eix Transversal | Jesús Serrat

Vídeo d'El 9 TV

El conductor del camió que va patir un espectacular accident el passat dissabte a la tarda a l’Eix Transversal a Gurb, en el pont de bifurcació amb la C-17, conduïa amb una taxa d'alcohol de 1,01 mg/l, una xifra que multiplica gairebé per set la quantitat permesa (els camioners tenen el límit fixat en un 0,15 mg/l). Per aquesta raó, el conductor va ser detingut pels Mossos d'Esquadra per un delicte penal contra la seguretat viària, tal com ha confirmat en aquest diari un portaveu del cos policial.

El dissabte a la tarda, pocs minuts després de les set, un camió de gran tonatge en direcció Girona va bolcar i el remolc va quedar penjat al pont que donava a la C-17, on va caure tota la fruita que portava. La caiguda de la càrrega va provocar un nou accident en un vehicle que circulava en aquells moments per la C-17. El sinistre, finalment, es va saldar amb tres ferits lleus: els dos ocupants del camió i el conductor del vehicle de la C-17. Tots ells van ser traslladats a l’Hospital General de Vic. El conductor va ser detingut més tard.

Els Mossos d’Esquadra van desplaçar al lloc dels fets una grua de grans dimensions per tal de retirar el vehicle. L'accident va provocar greus problemes de trànsit, tant a la C-17 com a l'Eix Transversal.

El camió bolcat a l'Eix, aquest dissabte al vespre. Foto: Jesús Serrat

Les restes de l'accident, aquest diumenge al matí. Foto: Adrià Costa

Les restes de l'accident, aquest diumenge al matí. Foto: Adrià Costa
Arxivat a