Nandu Jubany rep el Premi Gaudí-Gresol de gastronomia

Pau Gasol, Lluís Bassat i Immanol Arias, entre d’altres, també han estat guardonats

Redacció Osona.com
16 de juny del 2014
Foto de família amb els guardonats als Premis Gaudí-Gresol.

El cuiner Nandu Jubany va rebre el passat dijous, 12 de juny, al vespre el Premi Gaudí-Gresol a l'Excel·lència i Notorietat Gastronòmica. L'acte de lliurament dels premis va tenir lloc al Tecnoparc FiraReus. Aquesta és la vuitena edició dels guardons promoguts per la Fundació Gresol, amb el suport de l'Ajuntament de Reus, que suposa una cita social de primer ordre.

Aquests premis s'entreguen cada any amb la finalitat de distingir a persones que han destacat per la seva trajectòria professional i personal, pels seus mèrits i la seva dedicació. "Em fa moltíssima il·lusió rebre aquest premi ja que és el reconeixement al treball, dedicació i esforç de tot un equip", va dir Nandu Jubany durant el seu parlament d'agraïment.

Els premis s'estructuren en deu categories diferents: Cinema, TV, Art Dramàtic; Ciències de la Comunicació; Sociologia; Obra Social; Premsa i Periodisme; Esports; Literatura; Gastronomia; Lideratge Empresarial i Belles Arts.

En aquesta nova edició també van rebre el reconeixement Imanol Arias (Cinema, TV, Art Dramàtic), Lluís Bassat (Ciències de la Comunicació), Ignasi Buqueras (Sociologia), Anna Ferrer (Obra Social), Enric Hernández (Premsa i Periodisme), Pau Gasol (Esports), Ángeles González-Sinde (Literatura), Erwin Rauhe (Lideratge Empresarial) i Etsuro Sotoo (Belles Arts).

Aquesta trobada s'ha convertit en una cita anual de referència d'àmbit estatal i que enguany ha comptat amb la participació de més de 400 persones.