Un camió bolca a l'Eix, queda penjat al pont i la càrrega cau sobre la C-17

El sinistre s’ha saldat amb tres ferits lleus i amb greus problemes de circulació

Redacció Osona.com
15 de juny del 2014
Camió a la C-17, bolcat
Camió a la C-17, bolcat | El 9 TV

Vídeo d'El 9 TV

Espectacular accident a l’Eix Transversal a Gurb, en el pont de bifurcació amb la C-17. Ahir a la tarda, pocs minuts després de les set, un camió de gran tonatge en direcció Girona va bolcar i el remolc va quedar penjat al pont que donava a la C-17, on va caure tota la fruita que portava. La caiguda de la càrrega va provocar un nou accident en un vehicle que circulava en aquells moments per la C-17. El sinistre, finalment, es va saldar amb tres ferits lleus: els dos ocupants del camió i el conductor del vehicle de la C-17. Tots ells van ser traslladats a l’Hospital General de Vic.

Els Mossos d’Esquadra van desplaçar al lloc dels fets una grua de grans dimensions per tal de retirar el vehicle. La C-25, al punt quilomètric on va passar l’accident (178), va quedar tallada totalment des de dos quarts d’onze de la nit fins a les tres de la matinada, a causa de les tasques de retirada del camió. Des d’aquesta hora, ha quedat tallat un carril en direcció Girona, primer per les tasques de neteja i a continuació per les obres per arreglar la barana.

L’accident també ha provocat greus problemes de circulació a la C-17, al punt quilomètric 62, a la cruïlla dels termes municipals de Vic i Gurb, on s’ha hagut de procedir a la neteja de la carretera. La via va quedar tallada en sentit Ripoll, des d’un quart de vuit de la tarda fins a les dotze de la matinada. En sentit Barcelona, hi va haver un carril tallat des de tres quarts de vuit de la tarda fins a les tres de la matinada.

Al lloc dels fets s’hi van traslladar diverses dotacions de Bombers, SEM i Mossos d’Esquadra.

Situació del trànsit, en directe



El camió bolcat a l'Eix, aquest dissabte al vespre. Foto: Jesús Serrat

Les restes de l'accident, aquest diumenge al matí. Foto: Adrià Costa

Les restes de l'accident, aquest diumenge al matí. Foto: Adrià Costa
Arxivat a