L'Atlàntida renova l'aposta per la música clàssica amb quatre grans concerts

El teatre vigatà proposa una tardor amb artistes de gran projecció internacional, com René Jacobs, Mikhail Ovrutsky, Ignasi Cambra i Vespres d’Arnadí

Presentació del cicle, aquest divendres
Presentació del cicle, aquest divendres | Albert Alemany
Redacció Osona.com
14 de juny del 2014
La nova furgoneta, que recorrerà el territori venent entrades. Foto: Albert Alemany
  
El cicle de música Grans Concerts de l’Atlàntida de Vic es consolida com un dels cicles de música clàssica més emblemàtics del territori català, que juntament amb el Festival BBVA de Música Religiosa de Vic i el nou cicle Clàssica Jove ofereixen una programació estable de música clàssica de gran qualitat a la comarca d’Osona. Aquest divendres s’ha presentat la quarta edició del cicle, corresponent a l’any 2014. L’acte ha anat a càrrec de Lluís Vila d’Abadal, director general de la Fundació l’Atlàntida; Ramon Ferrer, programador de l’Atlàntida; i Anna Maria Carbonell, presidenta de la Fundació Institució Puig-Porret.

El programa ofereix una tardor plena de música clàssica i d’artistes de gran projecció internacional. El cicle presenta quatre concerts: el reconegut director René Jacobs juntament amb la Helsinki Baroque Orchestra oferiran un concert únic a l’Estat espanyol de dues cantates de Johann Sebastian Bach; Mikhail Ovrutsky tornarà a L’Atlàntida per segon any consecutiu, amb un recital de caire intimista de sonates de Beethoven, Mendelssohn i César Franck; el pianista Ignasi Cambra (a la foto) mostrarà el talent de les noves generacions del país i, finalment, Vespres d’Arnadí i l’Ensemble O Vos Omnes seran els encarregats de cloure el cicle amb una memorable interpretació de “El Messies” de Händel.

Amb l’objectiu de seguir apropant la música clàssica a nous públics, enguany s’ha renovat la imatge del cicle i s’han consolidat les xerrades divulgatives abans de cada concert. A més a més, durant dues setmanes, els padrins i els amics de l’Atlàntida tindran la possibilitat d’adquirir abonaments amb un 30% de descompte.

A la roda de premsa també s’ha presentat i inaugurat L’Atlàntida Itinerant, una caseta mòbil per informar i vendre entrades de l’Atlàntida, que a partir del mes de setembre recorrerà diferents poblacions de la comarca.

Grans Concerts, Vic 2014 compta amb el mecenatge de la Fundació Institució Puig-Porret, el suport de la Diputació de Barcelona, el Departament de Cultura de la Generalitat i la col·laboració de La Vanguardia, TV3, Catalunya Ràdio i Catalunya Música.

Fulletó amb la programació

Més informació i compra d'entrades


Presentació del cicle Grans Concerts Vic 2014. Foto: Albert Alemany
Arxivat a