Jaume Aragonès i Carmen Martín guanyen la Cursa de Cantonigròs

La desena edició del Memorial Ramon Oliu concentra uns 250 corredors

Redacció Osona.com
10 de juny del 2014
Jaume Aragonès, aquest diumenge a Cantonigròs
Jaume Aragonès, aquest diumenge a Cantonigròs | A. Costa
Jaume Aragonès al tram final de la Cursa de Cantonigròs, aquest diumenge. Foto: Adrià Costa

Jaume Aragonès va guanyar aquest diumenge la desena edició de la Cursa de Cantonigròs Memorial Ramon Olliu, amb un temps de 39 minuts i 20 segons. En la categoria femenina, la vencedora va ser Carmen Martín, que va parar el cronòmetre als 49 minuts. Els dos vencedors són del club A4elKm, de les Franqueses del Vallès.

La cursa recorda Ramon Oliu, creador de la primera marató popular que es va celebrar a Catalunya i a tot l'Estat l’any 1978 a Palafrugell, i de la qual se’n va derivar tot el que coneixem avui com el món popular del córrer.

La cursa tenia 10 quilòmetres. El recorregut és va per una pista forestal amb sortida i arribada a Cantonigrós (amb un curt tram d'asfalt pel poble). Enguany, i com els darrers anys, hi havia també dues curses infantils: una de 800 metres i una altra de 2.500. Hi van participar uns 250 atletes.

-Cursa de Cantonigròs Memorial Ramon Oliu, 2014  (Adrià Costa)
- Cursa de Cantonigròs Memorial Ramon Oliu, 2013  (Josep M. Montaner)