Roger Corominas: «Vull ser l'alcalde de Roda que ajudi a construir la república catalana»

Presentació oficial del candidat d’ERC a l’alcaldia

Redacció Osona.com
08 de juny del 2014
A l'acte hi van assistir un centenar de persones. Foto: ERC Roda de Ter

Un centenar de persones van assistir el passat dijous a la presentació de Roger Corominas com a candidat a l'alcaldia de Roda de Ter per ERC. L'acte va ser presentat per la regidora de Cultura i Educació, Petra Martín-Pero, que va donar pas a una conversa entre Jordi Serra, actual alcalde de Roda de Ter, i el mateix Corominas, candidat i primer tinent d'alcalde.

Corominas, durant la conversa, va explicar que “es va implicar al grup municipal per treballar per millorar el poble, millorar el dia a dia dels rodencs i per ajudar a aconseguir un futur en llibertat pel nostre país".

Serra, per la seva banda, va argumentar que “ara més que mai Esquerra ha de ser molt forta ja que a més del poble ens hi juguem el país". I va afegir: "A Roda hi ha gent preparada i disposada a liderar des de Roda aquest moment històric". L’alcalde va afirmar que Corominas és una persona preparada, capacitada i amb moltes ganes de treballar. El candidat va prendre el testimoni: “Sull ser l'alcalde de Roda que tingui l'honor d'ajudar a construir la nova república catalana”.

Marta Rovira, secretària general d'Esquerra Republicana, va cloure l'acte. La líder republicana va explicar que la política és l'eina per servir als ciutadans i també va comentar que els ajuntaments seran molt importants durant el procés sobiranista, ja que portaran el dia a dia de la transició cap al nou país. Rovira va voler agrair també la feina i la dedicació de Serra no només al poble, sinó a la comarca i al país i el seu compromís amb el partit.
Arxivat a