ArtdePas tornarà a omplir d'espectacles els carrers de Vic

Titelles, música, poesia, teatre i dansa, en petit format

Redacció Osona.com
05 de juny del 2014
Un dels concerts de l'Artdepas, el passat diumenge.
Un dels concerts de l'Artdepas, el passat diumenge. | Osona.com
El concert de Guillem Roma Acustic Band, l'any passat, va reunir unes dues-centes persones a la plaça del Carbó. Foto: Osona.com

La tercera edició d’ArtdePas, un projecte impulsat des de l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic, amb la col·laboració del VicJove, la Jazz Cava, el Cafè de l’Orfeó i la Diputació de Barcelona, es posarà en marxa aquest divendres, 6 de juny. La iniciativa pretén portar diverses disciplines artístiques a peu de carrer, a costat dels vianants i en petit format.

Les activitats culturals programades es prolongaran tots als caps de setmana fins al 7 de setembre, descansant durant les tres setmanes de festa Major. Comptaran amb tres escenaris: la plaça Santa Cecília, la Rambla del Passeig i la Plaça del Carbó.

ArtdePas compta aquest any amb una trentena de propostes relacionades amb el camp de les arts escèniques, entre les quals trobem obres de teatre, recitals de poesia, demostracions de dansa, espectacles infantils, titelles, i concerts de folk, rock, pop, jazz i blues.

L’escenari de la plaça Santa Cecília és la novetat d’enguany i comptarà amb la col·laboració del Café de l’Orfeó. Les actuacions seran els divendres a partir de les 22:30 h a excepció del concert inaugural, que es realitzarà a les 20:30 h. L’actuació, a ritme de jazz i blues, anirà a càrrec del grup Sound Waves. La resta de programació de la plaça Santa Cecília comptarà amb actuacions musicals de tot tipus: cantautors, percussió, actuacions de rock, pop, jazz i blues.

Les actuacions de dissabte a la tarda seran un altre cop a l'entarimat de fusta de la rambla del Passeig a les 19:00 h. En aquest espai es podrà gaudir durant tots els caps de setmana d'estiu d'espectacles infantils, titelles, teatre, música, dansa i molt més. Aquest dissabte però, la mostra dels cursos de teatre a càrrec d'Escènic Teatre es traslladarà a la Plaça del Carbó.

El concert de clausura del Festival Foramuralla serà, alhora, el primer dels concerts que la Jazz Cava ha programat durant els diumenges d’estiu a la plaça del Carbó. El tret de sortida serà aquest diumenge a les 18:30 h amb les actuacions de Pribiz i un concert sorpresa. La resta d’actuacions començaran a partir de les 19:00 h.

La majoria de propostes que es podran veure durant tot l’estiu pels carrers de Vic són el resultat de la convocatòria d’artistes oberta durant els mesos d’abril i maig. Un jurat ha estat l’encarregat d’escollir la trentena de grups participants d’entre la vuitantena de propostes presentades. Totes elles, passaran a formar part de la Borsa d’Artistes de la ciutat.

Programa d'actes


 
Arxivat a