Josh Rouse, La iaia XXL, Maria Coma i Roger Usart, atractius del Foramuralla

Els concerts se celebraran a Vic aquest cap de setmana

Redacció Osona.com
05 de juny del 2014
Maria Coma.
Maria Coma. | Adrià Costa
Maria Coma. Foto: Adrià Costa

Josh Rouse, La iaia XXL, Maria Coma, Roger Usart, Carla, Pribiz, Desert i Berlinist són els artistes que actuaran al Festival Foramuralla de Vic . Aquest any els concerts tindran lloc el proper cap de setmana, dies 6, 7 i 8 de juny, a la plaça de la Catedral, al Teatre de l’Orfeó, a La Jazz Cava i a la plaça del Carbó.

Els abonaments per al dissabte 7 de juny (15 € anticipat i 18 € a taquilla) ja són a la venda i es poden adquirir per Internet  i també físicament als punts de venda autoritzats (Martulina Divina Discos, al c/ de Sant Antoni, 11, de Vic). La resta de dies l'accés als concerts és gratuït.

PROGRAMACIÓ DEL FORAMURALLA 2014

Divendres 6 de juny
22 h
Teatre de l'Orfeó
 
El Festival començarà el divendres, amb els concerts de la cantant i pianista Maria Coma, que portarà a duo el seu celebrat Celesta; i també de Berlinist, amb el seu pop de cambra apte per a tots els públics.

Dissabte 7 de juny
20 h
Plaça de la Catedral

Aquest és el plat fort del festival, amb les actuacions de Carla, l’alter ego de la vigatana Carla Serrat, amb el seu projecte a cavall del synth-pop analògic i trip-pop (20 h); el cantant i compositor de Manlleu Roger Usart (21 h), que presentarà el seu primer treball en solitari “ Cage Without a Bird ”; Josh Rouse (22:15 h), un artista de primer nivell amb més de quinze anys de carrera, que presentarà el desè àlbum de la seva carrera, " The Happiness Waltz "; i el projecte La iaia XXL, que presentaran les cançons del seu darrer disc, “On és la màgia?”, juntament amb la Cobla Bisbal Jove (23:45 h).

Desert, una de les promeses més sòlides de l’escena catalana, proporcionaran un final de festa a La Jazz Cava (01 h - gratuït) amb el seu remolí de sintetitzadors i melodies pop.

Diumenge 8 de juny
18:30 h
Plaça del Carbó

El diumenge a la tarda, es podran escoltar els joves Pribiz a la plaça del Carbó, amb la seva mescla de folk, pop i indie, i tot seguit, un concert sorpresa per tancar un cap de setmana de gran activitat musical.

Més informació, des del web del Foramuralla

Arxivat a