Marina Font rebrà la beca Segimon Serrallonga de Torelló

És la primera vegada en set edicions que la guanya una torellonenca

Redacció Osona.com
04 de juny del 2014
La torellonenca Marina Font és la guanyadora de la setena edició de la beca Segimon Serrallonga d’ampliació d’estudis en universitats estrangeres, que convoca l’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i de l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), en tasques d’assessorament i difusió. Marina Font cursarà un màster de Relacions Internacionals i Organitzacions Internacionals a la Universitat de Groningen, als Països Baixos.

Tal com va destacar l’alcalde, Santi Vivet, en fer públic el veredicte, és la primera vegada, en les set edicions del certamen, que la beca recau en una persona de la població, circumstància que va considerar que és “un motiu d’orgull”.

L’acte de lliurament de la Beca Segimon Serrallonga tindrà lloc aquest dissabte, a dos quarts de 12 del migdia, a la Sala Noble de Can Parrella, espai municipal que s’estrena justament per aquest esdeveniment, després de la seva rehabilitació.

La beca Segimon Serrallonga, creada l’any 2006, es dedica a projectes d’ampliació d’estudis superiors a l’estranger en les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació. La seva dotació és de 8.000 euros i va destinada a cobrir el desplaçament, la matrícula i les despeses d’instal·lació, allotjament i manutenció. En l’organització d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament compta amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i de l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic, en tasques d’assessorament i difusió.

La Comissió de Selecció ha estat formada per Santi Vivet, alcalde de Torelló, en qualitat de president; Núria Güell, regidora de Cultura, com a secretària; Joan Manuel del Pozo, doctor en Filosofia i professor de la UdG; Rosa Sayós, filòloga i professora de la UB; Miquel Pérez, doctor en Història de l’Art i professor de la UVic; Montserrat Bacardí, doctora en Filologia i professora de la UAB; i Imma Ollich, doctora en Història i Arqueologia Medieval i professora titular de la UB.
Arxivat a