Quarta victòria seguida de Josep Viñas a la 3 Comarques d'Alpens

L'atleta del Lluçanès guanya per davant de Dani Bordallo i Xevi Salat | Sílvia Segura guanya en dones

Josep Viñas és el rei de les 3 Comarques
Josep Viñas és el rei de les 3 Comarques | JM Montaner
Redacció
01 de juny del 2014
Josep Viñas és el rei de les 3 Comarques. Foto: JM Montaner

Josep Viñas és el rei de la Cursa 3 Comarques d'Alpens. L'atleta de Santa Eulàlia de Puig-oriol ha aconseguit aquest diumenge la quarta victòria consecutiva en una prova on no ha tingut rival. No en va, Viñas ha completat els 26,5 quilòmetres i 1.060 metres de desnivell positiu amb un temps d'1 hora i 56 minuts, amb deu minuts de marge respecte els seus perseguidors.

El podi masculí l'han completat Dani Bordallo i Xevi Salat, amb un temps de 2:05:29 i 2:06:24, respectivament. En quarta posició s'ha classificat el ripollès Dani Erena, que havia estat cinquè tant el 2012 com el 2013. En dones la victòria ha estat per Sílvia Segura (2:39:04) seguida de Laia Cuevas i Elena Idalgo.

La Cursa 3 Comarques és una de les clàssiques del calendari de mitges maratons de muntanya ja que enguany arribava a la vint-i-cinquena edició i ha aplegat uns 260 participants. El seu nom es deu que al llarg del recorregut es trepitja territori de Lluçanès, d'Osona i una breu incursió al Ripollès, al terme municipal de les Llosses.



Classificació Cursa 3 Comarques d'Alpens 2014 (pdf)