Un autocar carregat de nens, a punt de bolcar a Vilanova de Sau

Una sortida de via acaba amb un simple ensurt

Redacció Osona.com
28 de maig del 2014
L'autocar, a la carretera N-141d
L'autocar, a la carretera N-141d | Adrià Costa
L'autocar ha quedat inclinat a la cuneta. Foto: Adrià Costa

Ensurt a la carretera N-141d, al terme municipal de Vilanova de Sau, just abans d’arribar al restaurant de Can Morilla. Un autocar carregat de nens ha sortit de la via i ha estat a punt de bolcar. El vehicle ha quedat inclinat uns 30 graus i no hi ha hagut cap ferit.

Els fets han passat als volts de quarts de dotze del matí. L’autocar s’ha creuat amb un altre autocar, en una zona molt estreta. En arrambar-se a la vorera, ha patit una esllavissada i ha quedat tombat, amb l’ensurt corresponent per a la mainada que transportava. Es dóna la circumstància que l’altre autocar ni se n’ha adonat del que ha passat i ha continuat la seva marxa, segons ha explicat el xofer a alguns dels testimonis.

Al lloc dels fets s’hi han traslladat dues dotacions de Bombers de la Generalitat, una de Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM. A hores d’ara, s’està esperant l’arribada d’una grua de gran tonatge per treure el vehicle de la cuneta.

Fins ara, el trànsit no s’ha tallat en cap moment i se circula amb normalitat. “En aquest tram hi circulen molts pocs cotxes. No hi ha problemes, però suposo que s’haurà de tallar quan vingui la grua”, ha explicat a Osona.com Arnal Ferrer, coordinador d’ADF d’emergències.

L'autocar ha quedat inclinat a la cuneta. Foto: Adrià Costa

L'autocar ha quedat inclinat a la cuneta. Foto: Adrià Costa