L'assemblea de CDC de Vic ratificarà avui Anna Erra com a candidata a l'alcaldia

La pugna per encapçalar la llista de CiU a les eleccions municipals vigatanes queda oficialment oberta

Redacció Osona.com
28 de maig del 2014
L'executiva local de CDC de Vic ha convocat per aquest dimecres, 28 de maig, una assemblea extraordinària de militants, per tal de ratificar Anna Erra, actual  primer tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Comerç i Turisme a l’Ajuntament, com a candidata a l’alcaldia per CDC a les eleccions municipals del 2015.  En la reunió es comptarà amb la presència de Josep Rull, secretari d'organització de CDC; Lluís Maria Corominas, vicesecretari general de coordinació institucional, i Juli Gendrau, president de la Federació de CDC a la Catalunya Central.

L’assemblea començarà a dos quarts de nou del vespre. Al final de l’acte, que serà a porta tancada, els principals responsables polítics atendran els mitjans de comunicació presents.

D’aquesta manera, l’elecció d’Anna Erra com a candidata de CDC segueix el guió previst, tot i la presentació aquest dilluns de Josep Arimany com a candidat d’UDC a l’alcaldia de Vic. Els dos aspiren ara a fer un segon pas i convertir-se en el candidat de CiU. La pugna ha quedat oficialment oberta.
Arxivat a