Roger Corominas serà el candidat d'ERC a Roda

El regidor d’Hisenda, Promoció econòmica i Comunicació pren el relleu de l'alcalde Jordi Serra

Redacció Osona.com
27 de maig del 2014
Roger Corominas Foto: ERC Roda de Ter

L’alcalde de Roda de Ter, Jordi Serra, va fer pública la setmana passada la seva decisió de no repetir com a cap de llista per ERC les properes eleccions municipals. El grup municipal d’ERC, que ja coneixia la renúncia des de feia algunes setmanes, va proposar Roger Corominas, primer tinent d'alcalde i regidor d’Hisenda, Promoció econòmica i Comunicació, per encapçalar la candidatura. Corominas va ser ratificat per l’assemblea local el passat dissabte.

“Assumeixo aquest repte amb molta il·lusió i la confiança i seguretat que suposa l'experiència de govern d'aquests tres anys”, va manifestar Corominas davant l’assamblea. També va agrair la confiança que els seus companys del grup municipal d'Esquerra posen en ell, “un independent que no milita al partit”. Així mateix es va referir a Jordi Serra com “una persona de la qui he après moltes coses, de la qui segueixo aprenent i de la que sé que seguirà donant suport al nostre grup”.

Els motius de Corominas per fer el pas endavant els té molt clars: “La força del nostre grup, l'experiència d'aquesta legislatura i, sobretot, les ganes de treballar per Roda”. El ja candidat va finalitzar el seu discurs recordant el moment històric que viu el país: “Seguirem treballant en el compliment del programa electoral, que és el compromís que vam assumir amb el poble ara fa tres anys. Aquesta tasca de govern és compatible amb la il·lusió, els projectes i la força del nostre grup per seguir liderant el nostre poble en una nova legislatura. Volem seguir avançant en la construcció d’un poble millor i per a tothom en una etapa on seran claus uns ajuntaments forts, que donin suport al procés endegat a Catalunya i, que estem segurs,  finalitzarà amb la independència del nostre país”.

La candidatura de Roger Corominas serà presentada oficialment el 5 de juny a les vuit del vespre al Museu de l'Esquerda. A l’acte hi assistirà Marta Rovira, secretària general del partit.
Arxivat a