Una trentena d'estudiants francesos s'instal·len a Taradell

Intercanvi a l’institut

Redacció Osona.com
22 de maig del 2014
El grup d'estudiants francesos. Foto: Institut de Taradell

L'institut de Taradell ha acollit 30 estudiants de la localitat francesa de Contres durant una setmana, en el marc de l'intercanvi escolar amb alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat. Es tracta de la segona part de l’intercanvi que van fer estudiants de l’institut taradellenc a mitjans d’abril.

Aquesta és la primera vegada que es porta a terme una iniciativa d’aquest tipus al centre taradellenc. Des de la direcció es valora l’experiència de manera molt positiva.

Al llarg de l'any els alumnes han treballat conjuntament al voltant de diversos projectes lingüístics i culturals que han culminat ara amb l'estada dels alumnes francesos a Taradell. Els estudiants s'han allotjat amb famílies majoritàriament de Taradell, tot i que també n’hi ha de Santa Eugènia de Berga, Viladrau i Seva. Entre les activitats realitzades s'ha aprofitat per fer-los conèixer part del patrimoni cultural i artístic de la ciutat de Vic i també s'han visitat empreses com la fàbrica d'embotits de Taradell Can Cassany, el castell de Montrodon o el petit món del tren a Santa Eugènia de Berga.

La seva visita va acabar amb la recepció a l'Ajuntament de Taradell per part de l'alcalde Lluís Verdaguer.
Arxivat a